Najnovije vijesti

Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, najave i napretke u našim aktualnim projektima

Posljednje novosti

28.10.2013 Ova stranica napokon puštena u pogon
Zbog obujma posla dugo vremena nam je trebalo da izradimo ovu web stranicu. Iako smo već napravili nekoliko web stranica za klijente, nažalsot osobna stanica nekako uvijek je išla na zadnje mjesto...

26.09.2013 Odjel za robotiku ˝Leonardo da Vinci˝
Robotika kao tehnologija ima potencijalnu ulogu u podizanju produktivnosti i konkurentnosti u Vukovarsko – srijemskoj županiji, kao i u gradu Vinkovci, te je jednako tako i predviđena u razvijanju na globalnom tržištu. Cilj odjela za robotiku je mlade zainteresirati za robotiku i mehatroniku, kao i razvijanje vještina, iskustva i operativne sposobnosti.

27.04.2013 Održana radionica "Mladi Expert"
U subotu, 27.travnja, u Gimnaziji "M.A.Reljković", u organizaciji Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o. i D.M.T. Softver j.d.o.o. započela je radionica "Mladi Expert".

24.12.2012 Predstavljen program Ignis Tvrtka D.M.T. softver predstavila svoj program IGNIS namijenjen vatrogasnim društvima. Program je zamišljen kao svojevrsna baza podataka svega onoga što jedno društvo treba za svoj rad. Program ima vrlo velike mogućnosti kao što su vođenje i evidentiranje članstva, izrada raznih izvješća, brzo sortiranje i pronalaženje potrebitih podataka, evidencije natjecanja, evidencije medalja i odlikovanja, evidencije školovanja kadra, financije, izrada i ispis dokumenata i dopisa, izrada poziva, te još mnogo toga. Programom se vrlo lako služiti jer je potrebno minimalno znanje informatike, a donosi velike uštede u vremenu. Odlično je što se sve nalazi nadohvat ruke, na jednom mjestu u svega par klikova mišem.

13.11.2012 Tvrtka D.M.T. Softver j.d.o.o. prvi stanar Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o. U utorak, 13. studenoga , u maloj Vijećnici Grada Vinkovaca, gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić, dr. med. potpisao je ugovor sa prvim stanarom Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o., tvrtkom D.M.T. Softver j.d.o.o.