Dobrodošli na stranice D.M.T. Softver!

D.M.T. Softver je tvrtka s sjedištem u Vinkovcima koja se bavi informacijskim tehnologijama (IT).

Početak

Put od tisuću kilometara počinje s prvim korakom. Trebate pomoć prilikom informatizacije vašeg poslovanja? Imate ideju za program, aplikaciju ili uslugu, a neznate kako ostvariti?

Realizacija

Ništa nije neostvarivo, samo je pitanje u kojem vremenskom roku. Mi smo mladi, obrazovan, talentirani i nadobudni tim stručnjaka koji će se potrudit zadovoljiti sve vaše IT potrebe.

Kraj

Kraja nema, bar ako želite biti u toku. Nove tehnologije uvijek izlaze, ali koliko nam olakšavaju poslovanje, toliko je i teško držati korak s njima. Zato dopustite da se o tome brinemo umjesto vas...

Ukratko o nama

Radi se o domaćoj tvrtki sastavljenoj od tima domaćih školovanih ljudi na području izrade desktop, web i mobilnih aplikacija. Tvrtka je osnovana da se bavi proizvodnjom softvera i sukladnih multimedijalnih usluga. Radimo programe po narudžbi poput desktop, web i mobilnih aplikacija, kao i kompletne informatičke sustave prilagođene vašem poslovanju. U partnerstvu smo s jednom zagrebačkom tvrkom s kojom radimo poslovne i knjigovodstvene programe, kao i fiskalne blagajne.